, , , , ,
    COQUARD Lambda 21 - 10 db Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Lambda 21 - 10 db Dl 1

    Cikkszám: 002MBC*10
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.1 kg
    16 250 Ft
    Nettó: 12 795 Ft +áfa
     db
    Rövid ismertető: 10x 20 liter tejhez

    Termékismertető

    Lactobacillus plantarum-mal dúsított joghurt kultúra keverék, probiotikus italokkészítéséhez.

    Édes, alacsony utósavanyodású joghurt készíthető vele, leginkább joghurtitalok észítéséhez ajánljuk.

      A Lactobacillus plantarum
      • törzs képes gátolni számos mikroorganizmust, beleértve az élesztőket és a penészeket is. Így ez az indító kultúra segít lelassítani a szennyeződések kialakulását és javítani a tejtermékek tartósságát.
      • Helyes használatával termékeink hosszabban megőrzik fogyaszthatóságukat.
      • Az emberi bélflóra egyik összetevője. Sikerrel alkalmazható egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, erősíti az immunrendszert, gátolja a káros baktériumok megtelepedést és elszaporodását a bélrendszerben. 
      *

      Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
          
      Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
      Szilárd,
      habart és
      ivó joghurt készítéséhez.




      Adagolása:
      Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
      DL 1Joghurt készítéshez: 20 liter tej,

      10 db   DL 1Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,

      DL 3,5Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,


      Felhasználása:
      Ajánlott oltási hőmérséklet 
      • Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
      Inkubációs idő:
      • Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
      • Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
      Egyéb jellemzők:
      • Hőoptimuma: 42 C fok,
      • minimuma: 36 C fok,
      • maximuma: 46 C fok.
      Összetétele:
      Streptococcus thermophilus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
      Lactobacillus bulgaricus,
      Lactobacillus plantarum.A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




      Segédanyag: maltodextrin
        A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
        
      Savasítás:• nagyon gyors
      Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
      + 4 C fokon3 hónap
      - 18 C fokon2 év
      Víztől, párától óvni kell!
      Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

      Termék értékelés és véleményezés

      Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

      Hasonló termékek

       COQUARD Lambda 21 - Dl 1
      20 liter tejhez
      2 180 Ft
      1 717 Ft +áfa
      Részletek
       COQUARD Lambda 21 - Dl 3,5
      150-180 liter tejhez
      5 630 Ft
      4 433 Ft +áfa
      Részletek