, , , , ,
    COQUARD Lambda 25 - 10 db  Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Lambda 25 - 10 db Dl 1

    Cikkszám: 002MFC*10
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.1 kg
    16 250 Ft
    Nettó: 12 795 Ft +áfa
     db
    Rövid ismertető: 10x 20 liter tejhez

    Termékismertető

    Lactobacillus plantarum-mal dúsított joghurt kultúra keverék, probiotikus joghurtok készítéséhez.

    Édes, nagyon krémes, vastag textúrájú joghurt készíthető vele, alacsony utósavanyodással.

    Ajánlott szilárd és habart joghurtok készítéséhez.

      A Lactobacillus plantarum
      • törzs képes gátolni számos mikroorganizmust, beleértve az élesztőket és a penészeket is. Így ez az indító kultúra segít lelassítani a szennyeződések kialakulását és javítani a tejtermékek tartósságát.
      • Helyes használatával termékeink hosszabban megőrzik fogyaszthatóságukat.
      • Az emberi bélflóra egyik összetevője. Sikerrel alkalmazható egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, erősíti az immunrendszert, gátolja a káros baktériumok megtelepedést és elszaporodását a bélrendszerben. 
      *

      Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
          
      Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
      Szilárd,
      habart joghurt készítéséhez.
      (ivó joghurt is készíthető vele)




      Adagolása:
      Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
      DL 1Joghurt készítéshez: 20 liter tej,

      10 db   DL 1Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,

      DL 3,5Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,


      Felhasználása:
      Ajánlott oltási hőmérséklet 
      • Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
      Inkubációs idő:
      • Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
      • Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
      Egyéb jellemzők:
      • Hőoptimuma: 42 C fok,
      • minimuma: 36 C fok,
      • maximuma: 46 C fok.
      Összetétele:
      Streptococcus thermophilus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
      Lactobacillus bulgaricus,
      Lactobacillus plantarum.A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




      Segédanyag: maltodextrin
        A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
        
      Savasítás:•  gyors
      Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
      + 4 C fokon3 hónap
      - 18 C fokon2 év
      Víztől, párától óvni kell!
      Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
        

        Termék értékelés és véleményezés

        Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

        Mások ezt tették még a kosárba

        Akciós
         Danisco Choozit MM 100 - 25 DCU
        Hamarosan
        Mezofil starter
        3 950 Ft
        3 110 Ft +áfa
         COQUARD Kappa 2 - Dl 1
        50-100 liter tej elkészítéséhez
        2 365 Ft
        1 862 Ft +áfa
        Részletek
         - Műszalma alátét
        30 cm széles
        1 030 Ft
        811 Ft +áfa
        Részletek
         COQUARD Kappa 4 - Dl 1
        500 liter tejhez
        2 365 Ft
        1 862 Ft +áfa
        Részletek

        Hasonló termékek

         COQUARD Lambda 25 - Dl 1
        20 liter tejhez
        2 180 Ft
        1 717 Ft +áfa
        Részletek
         COQUARD Lambda 25 - Dl 3,5
        Hamarosan
        150-180 liter tejhez
        5 630 Ft
        4 433 Ft +áfa